Apple TV

Apple TV er en digital media mottaker utviklet og sold av Apple Inc. Den ser ut som en liten boks som kan kobles inn i TV-boksen din eller i HDMI-porten i din TV. Apple TV kan motta video- og lydinnhold, for eksempel musikk, video, videospill eller skjermvisningen fra visse andre enheter, og spille det på en tilkoblet TV eller annen videoskjerm. Apple TV er kompatibel med en rekke underholdningsplattformer som for eksempel Netflix, NRK, Viaplay, TV2 Sumo, iTunes, HBO Nordic, Vimeo, C More og Dplay. Den største fordelen med dette er at alle dine favorittkanaler og strømmetjenester er samlet på ett sted.

Apple TV funksjoner

Med Apple TV får du ikke bare tilgang til flere kanaler og strømmetjenester, men også en rekke andre nyttige funksjoner. Apples AirPlay-system lar deg speile bilder som er lagret på dine iOS-enheter (iPad, iPod og iPhone) direkte til Apple TV, lytte til musikk eller vise frem en video fra et nettsted som ikke har en egen app. Dersom du har en Android-enhet kan du laste en tredjeparts app for å synkronisere den med AirPlay. Apple TV kan også fjernstyres via en egen app som heter Apple TV+. Med den kan du kjøpe eller leie tusenvis av original-programmer og -filmer fra Apple, inkludert de nyeste suksessfilmene fra iTunes.

Tilbehør til Apple TV

Det finnes en stor mengde tilbehør til Apple TV som kan gjøre hverdagen enda enklere og komfortabel. Ulike veggfester, kabler, silikondeksler og stativer til Apple-fjernkontrollen, portable WiFi projektorer, digitale lydadaptere som kan strømme HD-innhold fra Apple TV til en 4K-bildeskjerm, HDTV eller projektor med støtte for surround-lyd, spillkontrollere osv. De aller fleste trenger litt tilbehør for å få mest mulig ut av TV-boksen. Ved å kjøpe AppleCare Protection Plan får du også 3 års total garanti og telefonsupport. Sjekk ut utvalget her, og kanskje du kan gjøre Apple TV-en din til en skikkelig gamingmaskin eller finner en dings som kan forbedre din opplevelse med din Apple TV-boks.